Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски

На 12.05.2020 година во 18:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
E martë, Maj 12, 2020 - 18:00 to E mërkurë, Maj 13, 2020 - 18:45