Присуство на ПВРСМ Спасовски на увид во изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш (I – фаза од клучка Штип југ до Бучим)

На 13.05.2020 година со почеток во 12:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов ќе направат увид во градежните активности на изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш (I – фаза од клучка Штип југ до Бучим).

Календар Влада: 
Среда, Мај 13, 2020 - 12:30 to 13:30