Прес-конференција на Инспекциски совет, денеска во 13.00 часот

На 13.5.2020 (среда) со почеток во 13:00 часот прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, заедно со Стојко Пауновски - директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова - директорка на Државен санитарен и здравствен инспекторат, Висаре Риза - Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), Аљадин Хавзиу - директор на Државен инспекторат за труд, Руфат Хусеини - директор на Државен инспекторат за транспорт и Зоран Атанасов - директор на Агенција за храна и ветеринарство.

Календар Влада: 
E mërkurë, Maj 13, 2020 - 13:00 to E enjte, Maj 14, 2020 - 13:45