Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 14.05.2020 година со почеток во 18:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.
 

Календар Влада: 
E enjte, Maj 14, 2020 - 18:00 to 19:30