Прес-конференција за ребаланс на Буџетот на министерката за финансии, Ангеловска и заменик министерката за финансии, Елези

На 15.5.2020 година (петок) со почеток во 14:00 часот, прес-конференција за ребаланс на Буџетот ќе одржат министерката за финансии, Нина Ангеловска и заменик министерката за финансии, Ширет Елези.  

Календар Влада: 
E premte, Maj 15, 2020 - 14:00 to E shtunë, Maj 16, 2020 - 14:45