Прес-конференција на претседателот на Владата, Оливер Спасовски за третиот пакет економски мерки

На 17.5.2020 (недела) со почеток во 12.30 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе одржи прес-конференција за третиот пакет економски мерки.

Календар Влада: 
Sunday, May 17, 2020 - 12:30 to 13:30