Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 17.5.2020 година со почеток во 10:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Sunday, May 17, 2020 - 10:00 to 11:00