Прес-конференција на советникот на премиерот, Фатмир Битиќи за третиот сет економски мерки

На 18.05.2020 година со почеток во 11:00 часот, прес-конференција за третиот сет економски мерки ќе одржи Фатмир Битиќи, советник на премиерот. 

Календар Влада: 
E hënë, Maj 18, 2020 - 11:00 to 12:00