Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 19.05.2020 година во 15:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E martë, Maj 19, 2020 - 15:30 to 16:30