Прес-конференција на министерот за образование и наука, Арбер Адеми

На 20.5.2020 (среда) со почеток во 13:00 часот министерот за образование и наука, Арбер Адеми ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Среда, Мај 20, 2020 - 13:00 to 14:00