Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски за третиот пакет економски мерки

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски на 22.5.2020 (петок) во 11:00 часот, ќе одржи прес-конференција за третиот пакет економски мерки.

Календар Влада: 
E premte, Maj 22, 2020 - 11:00 to 12:00