Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 22.05.2020 година со почеток во 17:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница, која ќе се одвива преку видео-конференциска врска.
 

Календар Влада: 
Friday, May 22, 2020 - 17:00 to 18:00