Прес-конференција на претседателот на Владата, Оливер Спасовски, министерот за здравство, Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, министерот за здравство, Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски од Институтот за јавно здравје на 26.05.2020 (вторник) со почеток во 19:00 часот, ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Вторник, Мај 26, 2020 - 19:00 to 20:00