Прес-конференција на директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски

Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски, на 29.5.2020 (петок) со почеток во 11:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Петок, Мај 29, 2020 - 11:00 to 12:00