Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 29.05.2020 година во 13:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Петок, Мај 29, 2020 - 13:00 to 14:00