Прес-конференција на директорот на Државен пазарен инспекторат, Стојко Пауновски

Директорот на Државен пазарен инспекторат, Стојко Пауновски на 29.5.2020 со почеток во 14:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

 

Календар Влада: 
Петок, Мај 29, 2020 - 14:30 to 15:30