Прес-конференција на министерот за економија, Крешник Бектеши

Министерот за економија Крешник Бектеши, на 31.05.2020 (недела) со почеток во 13:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Недела, Мај 31, 2020 - 13:00 to 14:00