Регистрираните 24 нови случаи во Скопје се од општините: Бутел, Чаир, Гази Баба, Карпош, Аеродром, Сарај

Денеска во Скопје се регистрирани 24 нови случаи на ковид-19. По општини:

  • Бутел – 6
  • Чаир – 11
  • Гази Баба – 1
  • Карпош – 2
  • Аеродром – 2
  • Сарај – 2