Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 1.6.2020 година во 15:00 часот, ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Понеделник, Јуни 1, 2020 - 15:00 to 16:00