Вонредна прес-конференција на раководителот на Инспекциски надзор- одделение Скопје, Мери Проја Продановска

Раководителот на Инспекциски надзор одделение Скопје, Мери Проја Продановска на 3.6.2020 (среда) со почеток во 21:30 часот, ќе одржи прес-конференција кај рампата на почеток на боемска улица.

Календар Влада: 
E mërkurë, Qershor 3, 2020 - 21:30 to 22:30