Прес-конференција на министерот за здравство, Филипче, претседателот на Комисијата за заразни болести, Караџовски и директорот на Центарот за јавно здравје - Скопје, Зибери

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, претседателот на Комисијата за заразни болести, прим. д-р Жарко Караџовски и директорот на Центарот за јавно здравје - Скопје, д-р Арбен Зибери, на 8.6.2020 година во 16:00 часот, ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Понеделник, Јуни 8, 2020 - 16:00 to 17:00