Прес-конференција на министерката за финансии, Ангеловска и заменик министерката за финансии, Елези

На 9.6.2020 година (вторник) со почеток во 11:30 часот, прес-конференција ќе одржат министерката за финансии, Нина Ангеловска и заменик министерката за финансии, Ширет Елези.

Календар Влада: 
Вторник, Јуни 9, 2020 - 11:30 to 12:30