Прес-конференција на министерот за економија, Крешник Бектеши

Министерот за економија Крешник Бектеши на 10.06.2020 (среда) со почеток во 13:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Среда, Јуни 10, 2020 - 13:00 to Четврток, Јуни 11, 2020 - 13:45