Прес-конференција на министерката за финансии, Ангеловска и заменик министерката за финансии, Елези

На 10.06.2020 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерката за финансии, Нина Ангеловска и заменик министерката за финансии, Ширет Елези.  

 

Календар Влада: 
Среда, Јуни 10, 2020 - 12:00 to Четврток, Јуни 11, 2020 - 12:45