Владата денеска ќе ја одржи 64-тата седница преку видео-конференциска врска

Владата на Република Северна Македонија со почеток во 15:30 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска со повеќе точки на дневен ред од Програмата за работа и од интерес на граѓаните.

Календар Влада: 
Среда, Јуни 10, 2020 - 15:30 to 16:30