Прес-конференција на вицепремиерот Османи и министерот Поповски

На 11.06.2020 (четврток) со почеток во 11:00 часот прес-конференција ќе одржат заменикот на претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски.

Календар Влада: 
Четврток, Јуни 11, 2020 - 11:00 to Петок, Јуни 12, 2020 - 11:45