Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 11.6.2020 година во 15:30 часот, ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Четврток, Јуни 11, 2020 - 15:30 to 16:30