Присуство на премиерот Спасовски, заменик министерот Бајрактар и дополнителната заменик министерка Шкријељ на увид во градежните работи на нова градинка во Драчево

На 18.06.2020 година со почеток од 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменикот министер за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика, Санела Шкријељ ќе направат увид во градежните работи на нова, енергетски ефикасна градинка во Драчево, општина Кисела Вода.

Календар Влада: 
Thursday, June 18, 2020 - 11:00 to 12:00