Премиерот Спасовски и министерот Димковски во работна посета на Општина Валандово: Увид во градежните работи на втората фаза од проектот за наводнување на јужната долина на реката Вардар и увид во градежните работи на регионалниот пат Р-1105

На 20.06.2020 година со почеток во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, ќе оствари работна посета на Општина Валандово.

Календар Влада: 
Сабота, Јуни 20, 2020 - 11:00 to 12:00