Прес-конференција на министерката за финансии, Нина Ангеловска

На 20.06.2020 година (сабота) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерката за финансии, Нина Ангеловска.
Календар Влада: 
Сабота, Јуни 20, 2020 - 13:00 to 14:00