Премиерот Спасовски, заменик-министерот Бајрактар и дополнителната заменик-министерка Шкријељ во увид на градежните работи на нова градинка во Волково, Општина Ѓорче Петров

На 26.06.2020 со почеток од 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменик-министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар, и дополнителната заменик-министерка за труд и социјална политика, Санела Шкријељ, ќе направат увид во градежните работи на нова градинка во Волково, Општина Ѓорче Петров.

Календар Влада: 
Петок, Јуни 26, 2020 - 11:00 to 12:00