Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче и на министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски

На 26.06.2020 година (петок) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за здравство Венко Филипче и министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски.

Календар Влада: 
Петок, Јуни 26, 2020 - 13:00 to 14:00