Премиерот Спасовски, министерот Сугарески, директорот на АФПЗРР Николче Бабовски и градоначалникот на Oпштина Бутел Велимир Смилевски, на увид во градежните работи на водоводна и канализациона мрежа во Визбегово

На 30.06.2020 со почеток од 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Николче Бабовски и градоначалникот на општина Бутел, Велимир Смилевски, ќе извршат увид во градежните работи на водоводна и канализациона мрежа во Визбегово.

Календар Влада: 
Tuesday, June 30, 2020 - 11:00 to 12:00