Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија на 30.06.2020 година со почеток во 14:00 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.
 

Календар Влада: 
Tuesday, June 30, 2020 - 14:00 to 15:00