Обраќање на премиерот Спасовски на одбележување на отпочнување со градба на нов модерен логистички центар во локалната економска зона „Илинден“

На 1.7.2020 со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе присуствува и ќе се обрати на настан по повод започнување со изградба на нов модерен логистички центар од компанијата „Дени Интернационал“.

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 1, 2020 - 10:00 to 11:00