Премиерот Спасовски во работна посета на Општина Старо Нагоричане

На 02.07.2020 со почеток од 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе биде во работна посета на Општина Старо Нагоричане.
 

Календар Влада: 
Thursday, July 2, 2020 - 11:00 to 12:00