Прес-конференција на министерката за финансии, Нина Ангеловска

На 02.07.2020 година со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерката за финансии, Нина Ангеловска. 

Календар Влада: 
Thursday, July 2, 2020 - 11:00 to 12:00