Прес-конференција на премиерот Спасовски и министерот Димитров

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски и министерот за надворешни работи, Никола Димитров на 02.07.2020 година, во 12:45 часот, ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Thursday, July 2, 2020 - 12:45 to 13:45