Прес-конференција на министрите Димитров и Адеми

На 03.07.2020 година, министерот за надворешни работи, Никола Димитров и министерот без ресор задолжен за дијаспора и претседател на работната група за поддршка на преспанскиот регион, Едмонд Адеми со почеток во 11:00 часот во „Клуб на пратеници“ ќе одржат заедничка прес-конференција.

Календар Влада: 
E premte, Korrik 3, 2020 - 11:00 to 12:00