Премиерот Спасовски во работна посета на Општина Чучер Сандево

На 03.07.2020 со почеток од 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе биде во работна посета на Општина Чучер Сандево.

Календар Влада: 
E premte, Korrik 3, 2020 - 11:00 to 12:00