Вицепремиерката Шекеринска и министерот Филипче во посета на Општата болница во Кичево

Заменик претседателката на Владата на Република Северна Македонија и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, на 07.07.2020 година во 14:00 часот, ќе ја посетат Општата болница во Кичево, како и болницата која е во изградба на 100 метри од Општата болница.

Календар Влада: 
E martë, Korrik 7, 2020 - 14:00 to E mërkurë, Korrik 8, 2020 - 14:45