Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 7.7.2020 година со почеток во 15:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи редовна седница преку видео-конференциска врска.
 

Календар Влада: 
E martë, Korrik 7, 2020 - 15:00 to 16:00