Вицепремиерката Шекеринска денеска ќе престојува во работна посета на Охрид

На 09.07.2020 година заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска ќе престојува во работна посета на Охрид.

Календар Влада: 
Thursday, July 9, 2020 (All day)