Премиерот Спасовски во работна посета на Гази Баба, увид во работите на фекална канализација во Трубарево и увид во градежните работи на изградба на вакуум канализација во Јурумлери

На 09.07.2020 година со почеток од 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски ќе извршат увид во работите на фекална канализација во Трубарево и увид во градежните работи на изградба на вакуум канализација во Јурумлери.
 

Календар Влада: 
E enjte, Korrik 9, 2020 - 11:00 to E premte, Korrik 10, 2020 - 11:45