Прес-конференција на претседателот на Владата Оливер Спасовски

На 16.07.2020 година со почеток во 15:00 часот, прес-конференција ќе одржи претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски.

Календар Влада: 
E enjte, Korrik 16, 2020 - 15:00 to E premte, Korrik 17, 2020 - 15:45