Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија на 21.07.2020 година со почеток во 12:00 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

 

Календар Влада: 
E martë, Korrik 21, 2020 - 12:00 to E mërkurë, Korrik 22, 2020 - 12:45