Прес-конференција на директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски

Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски на ќа 23.07.2020 година со почеток во 11:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E enjte, Korrik 23, 2020 - 11:00 to 12:00