Присуство и обраќање на премиерот Спасовски на Комеморација по повод сеќавањето на жртвите од Геноцидот над Ромите во рамки на Втората светска војна – 2 Август

Ве информираме дека на 01.08.2020 година со почеток од 19:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, ќе присуствува и ќе се обрати на Комеморација по повод сеќавањето на жртвите од Геноцидот над Ромите во рамки на Втората светска војна – 2 Август.
 

Календар Влада: 
E shtunë, Gusht 1, 2020 - 19:00 to 20:30