Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Денеска, (среда, 05.08.2020 година) со почеток во 12:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

Календар Влада: 
E mërkurë, Gusht 5, 2020 - 12:00 to 14:00