Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија денеска, (вторник, 11.08.2020 година) со почеток во 12:00 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

За заклучоците од седницата ќе информираме со соопштение по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
E martë, Gusht 11, 2020 - 12:00 to 14:00